Bell Schedules

Below you will see the North Pines schedule for distance learning, beginning Fall, 2020.
Conferences Fall 2020 This is a special bell schedule we will use for Fall Conferences. The times below apply ONLY to October 27, 28, 29, and 30, 2020.
Description / Period Start Time End Time Length
Log-in time for students 8:30 AM 8:35 AM 5 min
1st period 8:35 AM 9:35 AM 60 min
2nd period 9:40 AM 10:40 AM 60 min
3rd period 10:45 AM 11:45 AM 60 min
Lunch 11:45 AM 12:15 PM 30 min
Teacher Access Time 12:15 PM 1:00 PM 45 min
Conferences on Tue 10/27 & Wed 10/28 1:00 PM 3:00 PM 120 min
Conferences on Thu 10/29 1:00 PM 5:00 PM 240 min
Regular Schedule Distance Learning Schedule: 2020-2021
Description / Period Start Time End Time Length
Log-in time for students 8:30 AM 8:35 AM 5 min
1st period 8:35 AM 10:05 AM 90 min
Break time 10:05 AM 10:15 AM 10 min
2nd period 10:15 AM 11:45 AM 90 min
Lunch 11:45 AM 12:15 PM 30 min
Log-in time for students 12:15 PM 12:20 PM 5 min
3rd period 12:20 PM 1:50 PM 90 min
Independent wrap-up 1:50 PM 2:00 PM 10 min
Teacher Access Time 2:00 PM 3:00 PM 60 min